iPhone 4S officiellt släppt och ute i handeln – vad tycker fansen?

Väntan på en ny iPhone modell har pågått nästan ett år här vid den officiella lanseringen av iPhone 4S. De flesta hade förväntat sig en iPhone 5 men det ryktas att Apple har problem att få plats med alla komponenter i den nya slimmade telefonen och att vi därför får hålla oss till tåls och vänta ytterligare innan iPhone 5 släpps. iPhone 4S släppet känns lite som ett försök ifrån Apple att köpa sig tid för att lösa de problem som kvarstår inför lanseringen av iPhone 5. Vi ska heller inte glömma bort att iPhone 4 modellen tidigare var Apples bäst säljande mobil så av rent affärsmässiga skäl fortsätta med samma design ytterligare en tid förstår man även om man hellre sett en helt ny designad iPhone 5 presenteras på Apples pressrelease.

iPhone 4S lanserades istället för iPhone 5

Hur som helst, nu när iphone 4s är här, kan vi lika gärna titta vilka nya funktioner som den har att erbjuda så att vi kan dölja en del av en besvikelse när nu iPhone 5 releasen skjuts upp. Även om det inte är några jättestora skillnader mellan iPhone 4 och iPhone 4S, så finns det ett par saker som sticker ut och visar att det skett en uppgradering.

iPhone 4S uppgraderingar

iPhone 4S har en hel del funktioner som de flesta av oss har redan har sett och läst i  bloggar på nätet. Kan vara därför vi inte känner oss förvånade eller imponerade när de presenterade iPhone 4S. När man ser så många konkurrerand Android-telefoner som hela tiden får något nytt tar våra förväntningar till en annan nivå, är det normalt att undra vad de bästa i branschen Apple kommer att pressa fram.

Det är dock iPhone 4S en uppgradering av den tidigare iPhone 4 med 8 MP kamera, dubbla antenner för bättre mottagning och en inbyggd röstassistent, Siri. Bortsett från dessa höjdpunkter är iPhone 4S ungefär samma med tålig utsida, samma skärmstorlek och kan vara en något bättre batteritid. Ytterligare ett tillägg är att det finns 3 olika kapacitets alternativ. Medan iPhone 4 finns på 8 GB alternativ 16 GB kommer iPhone 4S finnas i 16, 32 och 64 GB kapacitet. Det är goda nyheter för dig som vill uppgradera din nuvarande iPhone 4.

Att tala om de dubbla antennerna, iPhone 4S har en snabbare och utan tvekan mer stabil mottagning än tidigare versioner av iPhone. De dubbla antennerna kan växla av sig själv för att få dig bra signal oavsett var du är. På detta sätt blir Wi-Fi, Bluetooth och andra connectivities snabbare och bättre. En annan höjdpunkt, Siri – en inbyggd röst assistent är en bra funktion. Med Siri kan du få hjälp med att organisera, förbereda saker att göra, att påminnas om viktiga saker och bara vara super bra. iPhone 4S är inte negativt, men det kunde ha varit bättre var så säker.